Renovatie

 

Wanneer dakrenovatie?

Kleine gebreken aan het dak, zoals verschoven dakpannen op een hellend dak of scheurtjes in de dakbedekking op een plat dak, kunnen wanneer ze vroegtijdig worden gesignaleerd worden opgelost met een dakreparatie.
Heeft uw dakbedekking echter zijn levensduur bereikt of betreft de schade een groot gedeelte van het dakoppervlak, dan kan de dakdekker een dakrenovatie voorstellen. Uw dakbedekking wordt gedeeltelijk of volledig vervangen waarna u er weer jarenlang beschermt bij zit. Wanneer een dakdekker een dakrenovatie aanraadt is dit vaak wijs advies. Moet u straks namelijk ieder jaar een dakreparatie laten uitvoeren, dan zijn dit uiteindelijk alleen maar extra kosten bovenop de dakrenovatie die vroeg of laat toch moet plaatsvinden. Wacht u echt te lang met de dakrenovatie, dan kan het zelf zo zijn dat de dakconstructie ongemerkt aangetast wordt en een compleet nieuw dak (inclusief dakconstructie) nodig is. Dan valt er een flink hogere rekening op uw mat.

Bespreek de dakrenovatie met ons.

Voor iemand die niet dagelijks met daken werkt, is het vaak lastig om in te schatten welke dakklus er nodig is: een dakreparatie, dakrenovatie of een nieuw dak. Nodig daarom ons uit om de staat van uw dakbedekking te bekijken en u een concreet prijsvoorstel te doen. Dit eerste gesprek is vaak gratis en vrijblijvend. Het moment van een ori├źntatiegesprek geeft u ook direct de gelegenheid om al uw brandende vragen te stellen over het vervangen van uw dakbedekking. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat u straks niet voor verrassingen komt te staan.